Haber Detayı
01 Ocak 2021 - Cuma 10:26
 
Yılbaşı dönüşü uçaklarda yoğunluk bekleniyor
Emirates bu hafta sonu seyahatlerin yeni bir zirveye ulaşmasını bekliyor.
ULUSLARARASI HAVACILIK Haberi


Emirates bu hafta sonu seyahatlerin yeni bir zirveye ulaşmasını bekliyor. 2 ve 3 Ocak 2021 tarihlerinde, şehre geliş yoğunluğuna ek olarak, yüksek sayıda yolcu da Dubai’den ayrılmak üzere Emirates’e ayrılan Terminal 3’ün yolunu tutacak. Her iki gün boyunca 70 binden fazla yolcu Emirates ile uçacak.

Yolculara gidecekleri yere ilişkin en son seyahat koşullarını kontrol etmeleri ve kalkıştan en geç üç saat önce havaalanına gelmeleri tavsiye edildi. Yolcuların Terminal 3’e gelirken beklenen trafik yoğunluğu nedeniyle gecikmelerin önüne geçmek için yolculuklarına ilave süre tanımaları da önerildi.

Havaalanında fiziksel olarak check-in yapan yolcuların, seyahat sınıfından bağımsız olarak, kalkıştan en geç 3 saat önce check-in yapmaları belirtilirken, tarifeli uçuş kalkışına 60 dakikadan az süre kala gelen yolcular kabul edilmeyeceği hatırlatıldı.

Ayrıca şirketten yapılan açıklamada, uçuştan 48 saat öncesinden 90 dakika öncesine kadar online check-in yapılabildiği ifade edildi. Online check-in yapmayı tercih eden yolcuların ise uçuş kartlarını almak üzere havaalanında check-in gişelerini ziyaret etmeleri ve her varış ülkesi için gerekli seyahat belgelerini doğrulamaları gerekiyor.

Yolcuların daha keyifli bir havaalanı deneyimi yaşamaları için temassız check-in ve valiz bırakma kiosklarını kullanmaları önerisi yapıldı. Bu hizmet, istenilen ek koşullar nedeniyle, Kanada, Hindistan ve Hong Kong haricinde tüm diğer destinasyonlar için kullanılabiliyor. 

Kaynak: (AP) - Airporthaber Editör: Admin
 
Etiketler: Yılbaşı, dönüşü, uçaklarda, yoğunluk, bekleniyor,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Bizim Gazete
Nöbetçi Eczane


Nöbetçi eczanlerle ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayın.

Haber Yazılımı