Haber Detayı
18 Ocak 2021 - Pazartesi 00:35
 
TUI açıkladı: Aşı olan İngilizler rezervasyon yapmaya başladı
TUI İngiltere, aşı olan İngilizlerin 2021 sezonu için tatil yapmaya başladığını duyurdu.
TURİZM Haberi


TUI İngiltere tarafından yapılan açıklamada, ülkedeki aşı uygulamasının 50 ve yaş ve üzerindeki insanların rezervasyonunu arttırdığını, yeni yılla birlikte yapılan rezervasyonların yüzde 50'sini bu yaş grubunun oluşturduğunu duyurdu.

Şubat ortasına kadar 15 milyon kişi aşılanacak
İngiltere'nin haftada 2 milyon aşılama yapmayı plaladığı ve milyonlarca İngilizin aşı için uzun süre beklemek zorunda kalmayacağı ifade ediliyor. İngiltere'de 15 milyon yaşlı, dezavantajlı ve sağlık çalışanının şubat ortasına kadar aşılanacağı, bu grubu 50-70 yaş arasındakilerin takip edileceği kaydedildi.

''Yaşlılardan rezervasyon almaya başladık
Daha önce pek rezervasyon almadıkları yaşlılardan rezervasyon almaya başladıklarını belirten TUI İngiltere Müdürü Andrew Flintham, 50 üstündekilerin rezervasyona yönelmelerini ise aşıyla ilgili pozitif haberlere bağladıklarını ifade etti.

İngiltere'de yeni trend: Uzun tatiller
Yapılan rezervasyonlarda popüler ülkelerin Yunanistan, Türkiye ve İspanya olduğuna dikkat çeken Flintham, gözlemledikleri bir diğer trendin ise 10 günlük veya iki haftalık tatil rezervasyonları olduğunu ifade etti. Flintham, bu trendi ise İngilizlerin 2020 yılında tatil yapamamış olmalarına bağladıklarını kaydetti.

Kaynak: (TRG) - Turizm Guncel Editör: Admin
 
Etiketler: TUI, açıkladı:, Aşı, olan, İngilizler, rezervasyon, yapmaya, başladı,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Bizim Gazete
Nöbetçi Eczane


Nöbetçi eczanlerle ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayın.

Haber Yazılımı