Haber Detayı
07 Ocak 2021 - Perşembe 18:31
 
Ryanair, son seyahat kısıtlamalarını düşürdü
Ryanair, Birleşik Krallık’taki daha sıkı seyahat kısıtlamalarının, mali dördüncü çeyreği boyunca yolcu sayısını sınırlandırma tehdidinin ardından tüm yıl faaliyet tahminini düşürdü.
ULUSLARARASI HAVACILIK Haberi


Havayolu, 35 milyona varan önceki tahminine kıyasla yıl sonuna kadar 26-30 milyon yolcu taşımayı bekliyor.


Ryanair, İngiltere ve İrlanda’daki ve az sayıda Avrupa Birliği ülkesindeki tecrit tedbirlerinin mali yılının sonu olan Mart 2021’in sonuna kadar programlarını “önemli ölçüde azaltacağını” söyledi.


Ocak ayı yolcu sayısının 1.25 milyonun altına düşeceğine ve önlemlerin hem Şubat hem de Mart aylarında rakamları sadece 500.000 ile sınırlayacağına inanıyor.


Ryanair, 21 Ocak’tan itibaren uçuş kapasitesini “önemli ölçüde azaltacak” ve ayın sonundan itibaren İrlanda ve İngiltere’den “varsa, birkaç” hizmet işletilecek.


“Bu uçuşların birçoğu zarar verici olurdu,” diyor ve programı düşürme kararının tüm yıl net zararını önemli ölçüde etkilemesinin olası olmadığını da ekliyor.


Ryanair, kilit prosedürlerine başvurmak yerine vatandaşları koronavirüs salgınından korumak için Birleşik Krallık ve İrlanda hükümetlerinin aşılamanın “yavaş hızını” hızlandırması gerektiğinde ısrar ederek “sert” kısıtlamaları kınıyor.

Kaynak: (HVH) - Havahaber Editör: Admin
 
Etiketler: Ryanair,, son, seyahat, kısıtlamalarını, düşürdü,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Bizim Gazete
Nöbetçi Eczane


Nöbetçi eczanlerle ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayın.

Haber Yazılımı