Haber Detayı
19 Aralık 2020 - Cumartesi 16:19
 
"Havacılık haksızyere karanlık'da bırakılmakta"
Transavia direktörü Marcel de Nooijer'e göre havacılık sektörünün kötü bir duruma düşürülmesi endişe verici.
ULUSLARARASI HAVACILIK Haberi


Ocak ayında Mattijs ten Brink'ten görevi devralan CEO, "Havacılığın bilerek olumsuz 'çerçevesi' içinde bırakılması iyi bir şey değildir," dedi.

Hükümetin aldığı yeni tedbirler nedeniyle, kesinlikle gerekmedikçe uçuş yapmama çağrısı yapan Transavia, uçuş operasyonunu yeniden düzenlemek zorunda kaldı. “İlk çeyrekte önceden planlanan uçuşlar yerine, neyin mümkün olduğunu tekrar görmemiz gerekecek ve bu kesinlikle yeni yılda bazı kararlarıda içeriyor. 1 Ocak'tan itibaren yolcular ve yolcu vergisi için ek PCR testlerinin getirip eklenmesini düşünüyoruz. Bazen kısa vadede hangi değişikliklerle uğraşmak zorunda kalacağımız baş döndürücü oluyor ”dedi yıl sonu mesajında.

"Bu bizim için her zaman kolay olmuyor ve bu konuları sektör genelinde ele almamız gerekecek, böylece yeniden tam bir ağa uçabileceğimizden ve 2021'senesinde harika şirketimizi yeniden güçlendirebileceğiz. Uçmanın belirli bir ışık altında tasfiye edilme şeklini endişe verici bulduğumu söylemeliyim. Çovid-19 sayısındaki artışa yanıt olarak bazı tarafların uçuş yasağı için bastırması kesinlikle dikkate değer diye düşünsede, alınan ve bunları uygulayacak kararlara saygı duyuyoruz, ancak bilinçli ve olumsuz bir şekilde "çerçevelemek" uçmak iyi bir şey değildir!

© Runwayhaber

Kaynak: Editör: Admin
 
Etiketler: "Havacılık, haksızyere, karanlık'da, bırakılmakta",
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Bizim Gazete
Nöbetçi Eczane


Nöbetçi eczanlerle ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayın.

Haber Yazılımı