Haber Detayı
23 Aralık 2020 - Çarşamba 13:13
 
Delta anlaşması sonrası DO&CO hisseleri uçuşa geçti!
İkram hizmetleri devi DO&CO'nun ABD'li hava yolu şirketi Delta ile anlaşması sonrasında Borsa İstanbul'da işlem gören hisselerin değeri adeta uçuşa geçti.
ULUSLARARASI HAVACILIK Haberi


Ikram hizmetleri devi DO&CO'nun ABD'li hava yolu şirketi Delta ile anlaşması sonrasında Borsa İstanbul'da işlem gören hisselerin değeri adeta uçuşa geçti.

Havayolu ikram hizmetleri, uluslararası organizasyon ikram hizmetleri ile restoran, yolcu özel salonu ve otel işletmeciliği alanlarında faaliyet gösteren DO&CO, pazartesi günü Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) açıklama göndermişti.

DO&CO tarafından gönderilen açıklamada, Mart 2021 tarihinden itibaren, önümüzdeki 10 yıl boyunca, Delta Havayolları’nın Detroit'teki tek merkezi ikram tedarikçisi olarak, tüm kısa ve uzun mesafeli uçuşlarında hizmet vereceği ifade edilmişti.

Delta ile yapılan anlaşmanın duyurulmasından sonra DO&CO'nun Borsa İstanbul'da işlem gören hisseleri dünkü seansı yüzde 10 artışla 535,80 TL'den kapatırken bu sabah açılışta da yüzde 10'luk değer kazandı. DO&CO hisseleri 589,30 TL'ye ulaştı.

DO&CO hisseleri haftaya 476,50 TL'lik değerle başlamıştı.

Kaynak: (AP) - Airporthaber Editör: Admin
 
Etiketler: Delta, anlaşması, sonrası, DO&CO, hisseleri, uçuşa, geçti!,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Bizim Gazete
Nöbetçi Eczane


Nöbetçi eczanlerle ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayın.

Haber Yazılımı