Haber Detayı
18 Aralık 2020 - Cuma 08:56
 
Aeroflot'dan maske çözümü
Aeroflot, uçaklarında maske takmayı reddeden yolcular için özel koltuklar tasarlayacağını duyurdu.
ULUSLARARASI HAVACILIK Haberi


Aeroflot, uçaklarında maske takmayı reddeden yolcular için özel koltuklar tasarlayacağını duyurdu. Havayolu sözcüsü Yulia Spivakova yaptığı açıklamada, "Tüm yolcuların güvenliğini sağlamak bizim için kritik önem taşıyor" dedi.

Rusya'nın en büyük havayolu ve ulusal bayrak taşıyıcısı olan Aeroflot, yolcuların yemek yemedikleri, içmedikleri veya maske değiştirmedikleri sürece uçağa binerken ve uçaktayken maske takmaları konusunda bir politikaya sahip. Ancak bazı yolcuların bu kurallara uymadığı görülüyor.  Aeroflot, maske politikasına uyamayan ya da maske takmak istemeyen yolcular için her uçuşta belirli koltuklar tahsis etti.

Spivakova, "Bu yeni düzenleme, uçakta kişisel koruyucu ekipman kullanımına ilişkin kuralların ihlaline karşı diğer sorumluluk önlemlerinin uygulanmasını engellemiyor" diye ekledi.

Uçaklarda maske takma politikaları dünya genelinde farklılık gösteriyor ve havayolu şirketleri genellikle kendi kurallarını belirliyor. Bu politikaların uygulanmasındaki yükün çoğu uçuş görevlilerinde oluyor.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Aeroflot'dan, maske, çözümü,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Bizim Gazete
Nöbetçi Eczane


Nöbetçi eczanlerle ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayın.

Haber Yazılımı