Haber Detayı
01 Ocak 2021 - Cuma 08:35
 
SunExpress ocak ayında sefer azaltmaya gitti
Avrupa'dan Türkiye'ye test mecburiyet gelmesi ile birlikte Avrupa'da yaşayan insanların için büyük bir engel olmuş oldu.
TÜRK HAVACILIK Haberi


Avrupa'da test fiyatları bazı ülkelerde € 180 euro'ya kadar yükselmesi ile birlikte insanların Türkiye'ye hava yolu ile gelmeleri için büyük bir engel oluşturdu. Gidiş-Geliş 120 euro'dan başlayan fiyatlar ile uçak bileti alabilme imkanına sahip olan gurbetçiler, uçak biletin'den daha pahlı bir tutar karşılığında çovid testi yaptırma zorunluluğu geldi.

 

Devlet tarafından yapılan Çovid-19 testlerinde Avrupa ülkeleri çovid-19 sonuçlarını çovidsiz olduğuna dahil belge ibraz etmediğinden ötürü, insanlar mecburen özel şirketler'den çovid testi yaptırmak zorunda bırakıldı. Özel şirketler ifşa rakamlar karşılığında Çovid testi ile seyahat raporunu sunmakta.

 

Cenazesi olan insanlar bu duruma büyük tepki gösterirken, uçaklar'da oluşacak yolcu kaybından ötürü havayolu şirketlerin'den sefer iptalleri gelmeye başladı.

 

Ülkemizin köklü şirketlerinden SunExpress, icra etti direk seferler ile Avrupa'dan Türkiye'ye insanlarımızı taşıyan köklü havayolu SunExpress ocak ayında seferleri azaltmaya gitti. Azalan seferler'e rağmen bir çok seferini açık tutan SunExpress gurbetçilerin yanında olmaya devam edecek.

 

İptal olan seferler karşılığında, mağduriyeti giderebilmek için yolcularına bir çok seçenek sunarken, önümüzdeki günler'de havacılık sektöründe daha'da zor günler mi bekleycek sorusu yanın'da getiriyor.

 

© Runwayhaber

Kaynak: Editör: Admin
 
Etiketler: SunExpress, ocak, ayında, sefer, azaltmaya, gitti,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Bizim Gazete
Nöbetçi Eczane


Nöbetçi eczanlerle ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayın.

Haber Yazılımı