Haber Detayı
17 Aralık 2020 - Perşembe 21:07
 
THY'Den Yolcularına Esnek Seyahat Hakkı!
Türk Hava Yolları (THY) esnek seyahat uygulamasıyla biletlemelerini yapmış yolcularına plan değişikliği halinde uçuş değişikliği veya biletlerini açığa alma hakkı tanıdı.
TÜRK HAVACILIK Haberi


THY’den yapılan açıklamada, 21 Mart 2020 – 31 Mart 2021 tarihleri arasında biletlemesi yapılan seyahatlerde yolcuların  31 Aralık 2021 tarihine kadar sınırsız değişiklik hakkına sahip oldukları belirtildi.

THY açıklaması şöyle:
21 Mart 2020 – 31 Mart 2021 (dahil) tarihlerinde biletlemesini yaptığınız seyahatlerinizde sınırsız özgürlüğe sahipsiniz.

Planlarınız değiştiğinde biletlemesi yapılmış seyahatleriniz için başka bir uçuşa değişiklik yapabilir ya da biletinizi açığa alabilirsiniz.

Sınırsız değişiklik hakkınızı 31 Aralık 2021 (dahil) tarihine kadar yeni seyahatlerinizde kullanabilirsiniz.

Kural ve koşullar
Planlar ne kadar değişirse değişsin Esnek Seyahat ile güvendesiniz. Esnek Seyahat’in nasıl işlediğini öğrenmek için kural ve koşulları incelemeyi unutmayın!

  • Farklı bir varış noktası için ücret farkını ödemek koşuluyla bilet değişikliği yapılabilir.
  • Değişiklik işlemleri, Türk Hava Yolları satış ofisleri, çağrı merkezi, online kanallar (sadece yurt dışı biletleri için) ve biletin satın alındığı acenteler aracılığıyla gerçekleştirilebilir.
  • 21 Mart 2020 – 31 Mart 2021 (dahil) tarihleri arasında yapılan biletlemeler için yolcular 31 Aralık 2021 (dahil) tarihine kadar sınırsız değişiklik yapabilir.
  • Biletin açığa alınabilmesi için, biletteki ilk uçuş tarihinden önce rezervasyonun iptal ettirilmesi gerekmektedir.
  • Biletin açığa alınması amacıyla yapılacak iptal işlemlerinin Türk Hava Yolları çağrı merkezi, satış ofisleri veya biletin alındığı acenteler üzerinden yapılması gerekmektedir.
  • Vergi, kur, sınıf farklarından doğan ücret farkları tahsil edilecektir.
  • Çin varışlı ve kalkışlı uçuşlar için geçerli değildir.
Kaynak: Editör:
 
Etiketler: THY'Den, Yolcularına, Esnek, Seyahat, Hakkı!,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Bizim Gazete
Nöbetçi Eczane


Nöbetçi eczanlerle ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayın.

Haber Yazılımı