Haber Detayı
11 Ocak 2021 - Pazartesi 21:13
 
Almanya'daki bazı konsolidatörler bilet ücreti almaya başlıyor!
2020 senesi kötü geçmesi ile birlitke havacılık sektörunda bulunan bazı konsolidatörler yön başı işlem ücreti alicaklar.
TÜRK HAVACILIK Haberi


Havacılık sektörü son 30 senenin en zorlu dönemini yaşarken, seyahat ofisleri ve konsolidatörler zor bir dönemde geçmekte.


Ayakta durmak için adeta savaş veren seyahat ofislerine yeni bir engel daha geldi. konsolidatörlere bağlı olan seyahat ofisleri, bazı konsolidatörin geçtiğimiz hafta sonun'dan itibaren yön başı € 0,90 biletleme ücreti alacağını sistemlerinde görüntülendi. Piyasa'da konsolidatör'in kelime olarak anlamının eş değeri "toptancı"dır


Seyahat ofisleri bu duruma tepki gösterirken, biletleme ücreti almayan konsolidatörler arayışına başlayan seyahat ofisleri bu durumdan memnun olmadıklarını belirtiler. Bu durum tüm hava şirketlerini ve seyahat ofislerini yakından ilgilendirmektir.


2020 senesi kötü geçmesi ile birlikte, hava şirketlerinin 2021 yılı primlerini düşürmesi acenteleri üzmüstu. Düşürlen primlerin sonucunda seyahat ofisleri ve konsolidatörleri daha zor bir dönemden geçireceğini gösterirken, seyahat ofislerinin birlik olup bu duruma karşı çıkıp çıkmayacağını ilerleyen zamanlar'da göreceğiz. Havayolu şirketlerin bu tutumu değişmesini ümit eden emektar seyahat ofislerinin ne yapacağı merak konusu. Konsolidatörlerin biletleme ücreti alması, bilet fiyatlarına yansıyacağı gibi, seyahat ofislerinin bu ödeneceği müşterilerine yansıtmak zorunda kalıcak. Bu tutum konsolidatörlere bağlı olan seyahat ofislerinin müşterine kaybına yol açacağı gibi, müşterilerin ınternet ve diğer satış kanallarına kayabileceği'de söz konusu olacaktır.


Seyahat ofislerinin bu tutuma karşı çıkıp çıkmayacağı önümüzdeki günler'de netleşece ve biletleme ücreti alan konsülatörlerin, bu kararlarını değiştirip değiştirmeyeceği merak konusu.

Kaynak: Editör: Admin
 
Etiketler: Almanya'daki, bazı, konsolidatörler, bilet, ücreti, almaya, başlıyor!,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Bizim Gazete
Nöbetçi Eczane


Nöbetçi eczanlerle ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayın.

Haber Yazılımı