Haber Detayı
12 Ocak 2021 - Salı 08:22
 
Turistleri dolandırıp, eşyalarını çalan taksici tutuklandı
İstanbul'da bir taksici el çabukluğu ile yankesicilik yaparak birçok kez yabancı turistleri dolandırdı. Polisin uzun süren çalışmalarının ardından yakalanan taksici çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.
DİĞER Haberi


İstanbul'da bir taksici el çabukluğu ile yankesicilik yaparak birçok kez yabancı turistleri dolandırdı. Polisin uzun süren çalışmalarının ardından yakalanan taksici çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. O anlar kameralara yansıdı.


Son Dakika'da yer alan habere göre, İstanbul'da taksici skandallarına bir yenisi daha ekledi. Özellikle yabancı turistleri seçen bir taksici el çabukluğu ile yankesicilik yaparak dolandırdı.


HIRSIZLIK ANI KAMERAYA YANSIDI
İhbarlar üzerine harekete geçen Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüpheli taksici için teknik ve fiziki takip başlatıldı. Yabancı uyruklu müşterilere ait para, cep telefonu ve değerli eşyayı el çabukluğu yöntemiyle çaldığı tespit edilen taksici, güvenlik kamera kayıtlarından tespit edildi.


4 AYRI SUÇTAN ARANDIĞI TESPİT EDİLDİ
Ekipler yaptıkları takibin ardından hırsız taksiciyi gözaltına alındı. Emniyette GBT sorgusu yapılan taksicinin 4 ayrı suçtan arandığı tespit edildi. 


Kaynak: (TRA) - Turizm Aktuel Editör: Admin
 
Etiketler: Turistleri, dolandırıp,, eşyalarını, çalan, taksici, tutuklandı,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Bizim Gazete
Nöbetçi Eczane


Nöbetçi eczanlerle ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayın.

Haber Yazılımı