Haber Detayı
27 Aralık 2020 - Pazar 09:09
 
TUI paket tur ve kruvaziyer tur fiyatlarında indirime gidiyor
Rezervasyonlara ücretsiz iptal ve değişim hakkı getiren tur operatörü TUI, şimdi de fiyatlarda indirime gidiyor.
TURİZM Haberi


TUI İngiltere & İrlanda, 28 Şubat 2021'e kadar yapılan tüm rezervasyonlara, ücretsiz iptal ve iadenin yanında, fiyat indirimi de getirdi. Ücretsiz iptal ve iade hakkı, 1 Mayıs-31 Ekim arasındaki tüm rezervasyonları kapsıyor. İptal ve iade hakkı ayrıca, ocak-şubat aylarında yapılan 30 Nisan öncesi hareketli tüm rezervasyonlara da uygulanacak.

TUI'nin, binlerce ücretsiz çocuk kontenjanı, düşük depozit ve borçlanma kartından kolayca ödeme yapma gibi seçeneklerle erken rezervasyonun en yüksek olduğu dönemde mümkün olduğunca çok rezervasyon almaya çalıştığı kaydedildi.

100-300 pound arasında indirim yapılacak

TUI'nin paket turlarda yapacağı indirimin ise, paket turun toplam tutarına bağlı olara, 100 pound ile 300 pound arasında değiştiği belirtildi. Örneğin 750 poundluk bir tur için 100 pound indirim yapılırken, 3000 poundluk tur için indirim tutarı 300 pound olacak. Buna göre, Mayorka'da iki yetişkin iki çocuğun yedi gecelik konaklaması 561 pounddan başlayacak.

Marella Cruises gemilerinde ise indirim miktarı 200-500 pound arasında değişecek. 25 Mayıs'ta Palma'dan hareket eden Marella Discovery'nin okyanus turu kişi başı 874 pounddan başlıyor. Tui River Cruises'da ise 500 poundu aşkın indirim yapılacak.

Kaynak: (TRG) - Turizm Guncel Editör: Admin
 
Etiketler: TUI, paket, tur, ve, kruvaziyer, tur, fiyatlarında, indirime, gidiyor,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Bizim Gazete
Nöbetçi Eczane


Nöbetçi eczanlerle ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayın.

Haber Yazılımı