Haber Detayı
12 Ocak 2021 - Salı 14:54
 
THY’den spor tutkunlarına önemli duyuru
Türk Hava Yolları, uçuşlarda spor ekipmanlarının taşınmasına ilişkin internet sitesinden bir açıklama yayınladı.
ULUSLARARASI HAVACILIK Haberi


THY açıklamasında, spor ekipmanlarının taşınması konusunda kurallar açıklanırken, kayak ve golf gibi birçok spor dalına ait ilk takımların dış hatlarda ücretsiz taşındığı bilgisi verildi.

THY’nin spor ekipmanlarının taşınması için yayınladığı açıklama şöyle:

Spor ekipmanlarınızı uçtuğunuz her noktaya rahat ve sorunsuz bir şekilde beraberinizde götürmek istemez misiniz? Yolcularımız uçuşlarında spor ekipmanlarını taşımak istediklerinde, sunduğumuz özel hizmetlerden yararlanabiliyor. Bizimle uçtuğunuz her noktaya spor ekipmanlarınızın uygun fiyatlarla ulaşmasını sağlıyor, kayak ve golf gibi birçok spor dalına ait ilk takımları dış hatlarda ücretsiz taşıyoruz.

  • Spor ekipmanları sadece kayıtlı bagaj olarak kabul edilir ve kargo bölümünde taşınabilir. Spor ekipmanları listesinde adı yer almayan ekipmanlara özel ücretler uygulanmaz ve bu ekipmanlar kayıtlı bagaj olarak değerlendirilir. 
  • Ağırlığı 32 kg’ı aşan spor ekipmanları 2 ya da daha fazla parçaya ayrılarak her bir parça için ayrı ücret alınır. 
  • Rezervasyon sırasında spor ekipmanlarının boyutları hakkında ilgili personeli bilgilendirmelisiniz. Bu ekipmanların hasarı engelleyecek şekilde paketlenmiş olarak özel çantasında taşınması ve check-in işlemi sırasında bagaj bandına yüklenmemesi gerekir. 
  • Maldivler – Kolombo ya da Kilimanjaro – Mombasa gibi stopover (duraklama) içeren seyahatlerde, tüm spor malzemeleri için 30 avro tahsil edilir.
Kaynak: (ATH) - AirturkHaber Editör: Admin
 
Etiketler: THY’den, spor, tutkunlarına, önemli, duyuru,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Bizim Gazete
Nöbetçi Eczane


Nöbetçi eczanlerle ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayın.

Haber Yazılımı