Haber Detayı
15 Ocak 2021 - Cuma 09:30
 
Özçelik-İş Sendikası Havacılık Şube Başkanlığı'nda flaş istifa!
THY Teknik A.Ş. çalışanlarının bağlı olduğu Özçelik-İş Sendikası Havacılık Şubesi'nde flaş bir istifa geldi. Yavuz Güver görevi bıraktı.
ULUSLARARASI HAVACILIK Haberi


THY Teknik A.Ş. çalışanlarının bağlı olduğu Özçelik-İş Sendikası Havacılık Şubesi'nde flaş bir istifa geldi. Yavuz Güver görevi bıraktığını duyurdu.


İstifanı yazılı bir açıklamayla duyuran Güver, "Davamız için mücadele etmeye istekli, genç, girişimci, günümüz dinamiklerinin farkında olan arkadaşlarımıza yol açmak adına özgür iradem ile görevimden istifa etmiş bulunmaktayım" dedi.


İşte Özçelik-İş Sendikası Havacılık Şube Başkanlığı'ndan istifa eden Güver'in o açıklaması:

"SAYGIDEĞER KIYMETLİ DAVA ARKADAŞLARIM,
Mart 2016 itibariyle sizlerin desteği ve rehberliğiyle çıktığım bu yolda, örgütümüzün amaç ve ideallerine hizmet edebilmek en büyük hedefim olmuştur.


Davamız için mücadele ederken pek çok sorunun üstesinden gelebilmek gayretiyle elimden gelen özveriyi göstermeye, sendikal birliğimizi korumaya çalıştım.


Bu sürecin bana kattığı en önemli husus siz değerli dava arkadaşlarımı tanımış, sizlerle dava birliği yapmış olmaktır.
İşçi olarak başladığım, çalışma arkadaşlarımın haklarını korumak için sendika yöneticisi olarak devam ettiğim bu süreçte sonsuz desteğiniz için minnettarım.


2016 yılında başladığım Özçelik-İş Sendikası Havacılık Şube Başkanlığı görevimden, davamız için mücadele etmeye istekli, genç, girişimci, günümüz dinamiklerinin farkında olan arkadaşlarımıza yol açmak adına özgür iradem ile görevimden istifa etmiş bulunmaktayım. Bundan sonrada her zaman sizlerin hizmetindeyim

HEPİNİZE ŞÜKRANLARIMI SUNAR, SAYGI VE SEVGİ İLE SELAMLARIM"

Kaynak: (AP) - Airporthaber Editör: Admin
 
Etiketler: Özçelik-İş, Sendikası, Havacılık, Şube, Başkanlığı'nda, flaş, istifa!,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Bizim Gazete
Nöbetçi Eczane


Nöbetçi eczanlerle ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayın.

Haber Yazılımı