Haber Detayı
25 Aralık 2020 - Cuma 10:24
 
Havalimanında test ücreti kavgası
İngiltere'den uçuşlara izin verilmesinin ardından Londra'dan İstanbul'a uçuş gerçekleştiren yolculara test zorunluluğu getirildi.
TÜRK HAVACILIK Haberi


Ingiltere'den uçuşlara izin verilmesinin ardından Londra'dan İstanbul'a uçuş gerçekleştiren yolculara test zorunluluğu getirildi. Test için istenen 250 TL ve uzun kuyruklar yolcular ile firma yetkilileri arasında tartışma çıkardı. Tartışmanın büyümesini polis engelledi.

Londra Stansted – İstanbul Sabiha Gökçen uçuşunun ardından saatler süren PCR testi kuyruğunda yolcular stresli dakikalar yaşadı. İstanbul’dan bağlantı uçuşu olan yolcular test yaptırmak için yetkililerin belirlediği bir noktada uzun kuyruklar oluşturdu.

Yaklaşık 3 buçuk saat bekletilen bazı yolcular ve firma yetkilileri arasında tartışma çıkarken, test yaptırmanın zorunlu olması ve test fiyatlarının 250 TL olması yolcuları daha da sinirlendirdi. Uzun süre kuyrukta bekleyen bazı yolcular yetkililerin böyle bir uygulamayı ücretli yapmasına tepki gösterdi. Yolcular ile görevliler arasında çıkan tartışma kameraya yansıdı.

Kaynak: (AP) - Airporthaber Editör: Admin
 
Etiketler: Havalimanında, test, ücreti, kavgası,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Bizim Gazete
Nöbetçi Eczane


Nöbetçi eczanlerle ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayın.

Haber Yazılımı