Haber Detayı
15 Ocak 2021 - Cuma 13:01
 
Havacılık personeli aşıda öncelik istiyor
Covid-19 pandemisinin en çok etkilendiği sektörlerden biri olan havacılık sektörünün çalışanları aşı sürecinde kendilerinin de unutulmamasını istiyor.
ULUSLARARASI HAVACILIK Haberi


Covid-19 pandemisinin en çok etkilendiği sektörlerden biri olan havacılık sektörünün çalışanları aşı sürecinde kendilerinin de unutulmamasını istiyor.


Virüse yakalanan ve hayatını kaybeden insanların oldukça fazla olduğu havacılık sektörü aşının uygulanmaya başlamasıyla seslerini duyurmaya çalışıyor.


Başta uçuş ekipleri olmak üzere havalimanı çalışanlarının her gün binlerce insanla iletişim kurması ve risk altında olması nedeniyle aşı yapılacaklar listesinde öncelikli olması gerektiğini vurgulayan çalışanlar, ilk doz aşıyı bir an önce vurulmaları gerektiğinin altını çizdi.


Konuyla ilgili gerekli çağrıların yapılması için adımlar atan çalışanlara AirportHaber Genel Koordinatörü Ali Kıdık da kulak verdi.


Resmi Twitter hesabından uçuş ekipleri ve havalimanı çalışanlarının aşı listesinde ilk sıraya alınması gerektiğini belirten Kıdık; 'Yolcu temaslı tüm personel bu kapsamda olmalı' dedi.


Aşı yapılacaklar listesinde ilk sırada yer almayan havacılık çalışanları kararın bir an önce gözden geçirilmesini bekliyor.

Kaynak: (AP) - Airporthaber Editör: Admin
 
Etiketler: Havacılık, personeli, aşıda, öncelik, istiyor,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Bizim Gazete
Nöbetçi Eczane


Nöbetçi eczanlerle ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayın.

Haber Yazılımı