Haber Detayı
24 Aralık 2020 - Perşembe 11:34
 
FTI'de Dietmar Gunz'un yerine Ralph Schiller geldi
Almanya'nın üçüncü büyük tur operatörü FTI'ın tepe yönetiminde önemli bir değişiklik yapıldı. Dietmar Gunz'un yetkileri artık Ralph Schiller'de.
TURİZM Haberi


FTI'ın kurucusu Dietmar Gunz operasyonel görevlerinin tamamını Ralph Schiller'e devretti. Dietmar Gunz ve eşi Roula Jouny, Meeting Point International ve MP Hotels'in hissedarı ve genel müdürü olarak kalmaya devam edecek. Gunz ayrıca, şirketin atanmış denetim kurulu başkanı sıfatıyla bilgi ve deneyimini şirkete aktarmaya devam edecek.

Roula Jouny MP Hotels ve Meeting Point’teki görevlerine devam edecek
Daha önce FTI Grubu'nun azınlık hissedarı olan Mısırlı iş adamı Samih Sawiris, nisan ayında şirketteki hissesini yüzde 75'e yükseltmişti. Dietmar Gunz ve Roula Jouny'nin bir yandan Meeting Point International'de ve MP Hotels'deki görevlerini yürütmeye devam edeceği, bir yandan da FTI Grubu'nu desteklemeye devam edeceği kaydedildi.

Roula Jouny’nin koltuğuna Karim Hassan oturacak
Gunz'un 31 Aralık 2020'de bitecek operasyonel görevlerini, 1 Ocak 2021 tarihinden itibaren Ralph Schiller ve Constantin von Bülow üstlenecek. Roula Jouny'nin FTI'deki görevini ise, daha önce Samih Sawiris'in şirketi Orascam Development'ın üst yönetiminde yer alan Karim Hassan devralacak. Roula Jouny'nin şu anda Sawiris'in aile şirketinin kıdemli danışmanı olmak istediği ve şirketi daha rekabetçi hale getirmeyi hedelediği ifade edildi.

WSF’den 250 milyon euro kredi daha aldı
FTI Grubu'nun yeni yapılanmayla eş zamanlı olarak Federal Hükümet, yatırımcılar ve bankalarla 2021 yılı için yeni bir finansman paketi oluşturduğu açıklandı. Diğer desteklerden hariç, Almanya Ekonomik İstikrar Fonu'ndan (WSF) 250 milyon euroluk ikinci bir destek paketi sağlandığı açıklandı. Bu finansmanın da, tıpkı ağustos ayında alınan finansmanda olduğu gibi yüzde 100 geri ödemeli olduğu belirtildi.

Yeni yapılanmayla birlikte Dietmar Gunz'un, 1983'te Frosch Touristik GmbH olarak kurduğu ve daha sonra yola FTI olarak devam eden şirketteki tüm operayonel görevleri sona ermiş oldu.

Kaynak: (TRG) - Turizm Guncel Editör: Admin
 
Etiketler: FTI'de, Dietmar, Gunz'un, yerine, Ralph, Schiller, geldi,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Bizim Gazete
Nöbetçi Eczane


Nöbetçi eczanlerle ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayın.

Haber Yazılımı