Haber Detayı
11 Ocak 2021 - Pazartesi 10:26
 
Emirates’ten indirim kampanyasi!
Emirates, yolcularının sevdikleriyle yeniden bir araya gelmeleri, yeni yılda yeni şehirleri keşfetmeleri için dünya çapında dört gözle beklenen indirimlerini başlatıyor. Emirates yolcularının seyahat özlemlerini, cazip kampanyalarıyla 2021’de telafi edebilecek.
ULUSLARARASI HAVACILIK Haberi


Emirates Havayolu, 11-25 Ocak 2021 tarihleri arasında alınan Ekonomi ve Business Class biletlere özel fiyat imkânı sunuyor. Yolcular, bu kampanya kapsamında satın aldıkları biletler ile 11 Ocak-15 Haziran 2021 tarihleri arasında indirimli seyahat etme fırsatını yakalıyorlar.


Türkiye’den havalimanı vergileri dahil Ekonomi Class fiyatları Dubai’ye 490 Dolar, Hint Okyanusu’na 809 Dolar, Afrika’ya 519 Dolar, Uzak Doğu’ya 659 Dolar ve Batı Asya’ya 549 Dolar’dan başlarken; Business Class fiyatları ise Dubai’ye 1.861 Dolar, Hint Okyanusu’na 2.829 Dolar, Afrika’ya 1.939 Dolar, Uzak Doğu’ya 2.149 Dolar ve Batı Asya’ya 1.999 Dolar’dan başlıyor.


Emirates yolcuları, esnek rezervasyon seçenekleri ve havayolunun her uçuşta COVID-19 sigortası dahil olarak sunduğu çoklu risk içeren seyahat sigortası ile gönül rahatlığı ile seyahat edebiliyorlar.


Emirates ve flydubai’nin yolcu sadakat programı Emirates Skywards, özel Nakit+Mil oranlarıyla üyelerinin seyahatlerinden en iyi şekilde faydalanmasını sağlıyor. Skywards üyelerine 20 Ocak tarihine kadar satın alacakları ve 15 Haziran 2021 tarihine kadar seyahatini gerçekleştirecekleri biletlerde, 2000 Skywards Mili’ni Ekonomi Sınıfı uçuşlarda 20 Dolar’a ve 2000 Skywards Mili’ni First ve Business Class uçuşlarında 40 Dolar’a dönüştürmeleri için özel bir fırsatı sunuluyor. Minimum Mil sınırı olmaksızın, Skywards üyeleri bilet satın alırken ödemelerinde sadece 1 Mil bile kullanabilirler.


Emirates yolcularına tüm seyahat sınıflarında sektöre liderlik eden hizmet ve ürünler sunuyor. Yolcular, şirketin ödüllü uçuş içi eğlence sistemi ice üzerinden 4500’den fazla eğlence kanalının yanı sıra her sınıfta bölgesel lezzetlerden esinlenen gurme yemekler ve ücretsiz ikram edilen içeceklerden yararlanabiliyor.


Bilet rezervasyonları emirates.com.tr adresinden, Emirates Mobil Uygulaması üzerinden, Emirates satış bürolarından, seyahat acentelerinden ve online seyahat acentelerinden gerçekleştirilebilir.

Kaynak: (AP) - Airporthaber Editör: Admin
 
Etiketler: Emirates’ten, indirim, kampanyasi!,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Bizim Gazete
Nöbetçi Eczane


Nöbetçi eczanlerle ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayın.

Haber Yazılımı