Haber Detayı
30 Aralık 2020 - Çarşamba 19:28
 
Dünyaca ünlü futbolcu Fas'ta otel açıyor
Juventus'un Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, özellikle otelcilik sektörü olmak üzere gelecek vaat eden girişimlere yatırım yapmaya devam ediyor
TURİZM Haberi


Aralık 2020'de "Yüzyılın En İyi Futbolcusu" olarak Globe Futbol Ödüllerini kazanan oyuncu, özellikle otelcilik sektörü olmak üzere gelecek vaat eden alanlara yatırım yapmaya devam ediyor.

Dünyaca ünlü bir mimarlık ofisi tarafından tasarlanan Pestana CR7'nin açılış tarihi koronavirüs salgını nedeniyle Aralık ayına ertelenirken haber, Portekizli yıldızın hayranları tarafından memnuniyetle karşılandı.

İLK OTELİNİ FAS'IN TURİSTİK BÖLGESİ MARAKEŞ'TE AÇACAK
Karar'da yer alan habere göre, Marakeş'in kalbinde yer alan otelin maliyeti 430 Milyon Dirhem (117 Milyon ABD Doları) tutarken, ünlü yıldız kendisi gibi dünyaca ünlü basketbol, sinema ve diğer ünlü insanları otelinde ağırlamak için sabırsızlanıyor.

Ünlü yıldızın sahip olduğu otel, 95 bin m2 alan üzerine inşa edilirken kapasitesi 20 bin m2 ticari alan, M Residence markalı 65 konut, 88 Four Seasons daire, 174 odalı CR7, 4.500 m2 iş merkezi ve lüks bir klinikten oluşuyor.

Kaynak: (TRA) - Turizm Aktuel Editör: Admin
 
Etiketler: Dünyaca, ünlü, futbolcu, Fas'ta, otel, açıyor,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Bizim Gazete
Nöbetçi Eczane


Nöbetçi eczanlerle ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayın.

Haber Yazılımı