Haber Detayı
07 Ocak 2021 - Perşembe 08:19
 
Deniz Uğur: 2021 turizm açısından çok başarılı bir yıl olabilir
Bentour CEO'su Deniz Uğur ve şirketin Almanya Genel Müdürü Songül Göktaş-Rosati, 2021'in Türkiye turizmi için başarılı bir yıl olabileceğini söyledi.
TURİZM Haberi


Bentour CEO'su Deniz Uğur ve şirketin Almanya Genel Müdürü Songül Göktaş-Rosati, 2020 yılında uyguladığı hijyen konseptiyle salgın zamanlarında bile güvenli turizmin mümkün olduğunu gösteren Türkiye'nin 2021 yılında başarılı bir turizm sezonu geçirebileceğini söyledi.


Select kataloğuna Türkiye’den 174 oteli dahil etti
Yüzde 35'e varan erken rezervasyon indirimi ve kaygısız (Flex) paketiyle satışlarını arttırmayı hedefleyen Bentour, kalkıştan 14 gün öncesine kadar müşterilerine 100-340 euro arasında değişen kesintilerle iptal imkanı sunuyor. Select kataloğuna bu yıl Türkiye'den 174 oteli dahil eden Bentour bu yıl NG Hotels, Ephesia, Numa ve Sherwood'u da ekledi.


Fiyatlar büyük oranda geçen yılla aynı
Bu yıl otellerde kısa vadeli iptallerin kalmamasının önemli olduğunu kaydeden Uğur, bunun 2020 sezonunda ciddi sorunlar yarattığını söyledi.Türkiye'de tatil fiyatlarının büyük oranda geçen yılla aynı olacağını kaydeden Bentour CEO'su, ancak bazı otellerde fiyatların geçen yıldaki erken rezervasyon rakamlarına kıyasla yüzde 9 arttığına dikkat çekti.


‘’Mart-nisanda rezervasyonlar artışa geçer’’
Türkiye'ye ve diğer destinasyonlara dönük tatil talebinin ne zaman toparlanacağı ile ilgili de düşüncesini paylaşan Deniz Uğur, martta ya da en geç nisanda rezervasyonların artmasını beklediğini kaydetti.

Kaynak: (TRG) - Turizm Guncel Editör: Admin
 
Etiketler: Deniz, Uğur:, 2021, turizm, açısından, çok, başarılı, bir, yıl, olabilir,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Bizim Gazete
Nöbetçi Eczane


Nöbetçi eczanlerle ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayın.

Haber Yazılımı