Haber Detayı
02 Ocak 2021 - Cumartesi 10:43
 
Dedeman 2021'in ilk otelini o şehirde açacak
Dedeman Hotels&Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Banu Dedeman, "2021'de ilk olarak Park Dedeman Kastamonu'yu Şubat'ta açacağız. Park Dedeman markamızı önümüzdeki yıllarda da farklı şehirlerle buluşturmaya devam edeceğiz" dedi.
TURİZM Haberi


Dedeman Hotels&Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Banu Dedeman, 2021 yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Para Dergisi'nde yer alan habere göre Banu Dedeman, şöyle konuştu: "Pandemi gösterdi ki, 2021 daralan pazarda ciddi rekabetin yaşanacağı bir yıl olacak. Güçlü ve güven veren markalar öne çıkacak; değişimi okuyan ve yeni normale uyum sağlayan şirketler başarılı olacak.


Sürecin olumlu seyretmesi durumunda hem münferit seyahatlerde hem de büyük katılımlı organizasyonlarda 2021'in üçüncü çeyreğinde, en kötü ihtimalle son çeyrekte önemli oranda yükseliş olacaktır. Haziiran, Temmuz sonrası toparlanmasını beklediğimiz turizmin önümüzdeki iki üç yılı çok başarılı geçireceğine inanıyoruz.


Uzun vadeli hedeflerimize odaklanmaya devam ediyoruz
50 yılı aşkın tecrübemiz, güçlü kadromuz ve sürdürülebilir stratejimiz ile uzun vadeli hedeflerimize odaklanmaya devam ediyoruz. 2021'de ilk olarak Park Dedeman Kastamonu'yu Şubat'ta açacağız.


Toplam 150 odası, 300 yatak kapasitesi ve bin 100 metrekare toplantı ve etkinlik alanı ile bölgenin ilk ve tek uluslararası markalı oteli olacak; iş dünyasının beklentilerini karşılamasının yanı sıra, bölgenin düğün ve kongre salonu ihtiyacına da cevap verecek. Park Dedeman markamızı önümüzdeki yıllarda da farklı şehirlerle buluşturmaya devam edeceğiz."

Kaynak: (TRA) - Turizm Aktuel Editör: Admin
 
Etiketler: Dedeman, 2021'in, ilk, otelini, o, şehirde, açacak,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Bizim Gazete
Nöbetçi Eczane


Nöbetçi eczanlerle ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayın.

Haber Yazılımı