Haber Detayı
29 Aralık 2020 - Salı 09:31
 
Cratos Otel'in kontrolü Kemal Bozoğlu'na geçti
KKTC'de bulunan Cratos Otelin kontrolünün Kemal Bozoğlu'na geçtiği bildirildi.
TURİZM Haberi


Utku- Ayla Bozoğlu çiftinin çocukları Kemal-Murat Bozoğlu arasındaki Cratos Otel için yaşanan güç savaşını Kemal Bozoğlu'nun kazandığı belirtildi. Kemal Bozoğlu'nun polis eşliğinde otelin yönetimini aldığı, Murat Bozoğlu'nun is adadan ayrıldığı kaydedildi.

Cratos Otel, iki kardeş arasında güç savaşına sahne olmuş, baskın ve silahlı çatışma haberleriyle gündeme gelmişti.

''Kemal Bozoğlu, polis nezaretinde oteli devraldı''
Yeni Asır'dan Erhan Gülenç'in haberine göre, Cratos Otel için yaşanan güç savaşında yeni bir gelişme yaşandı. Küçük kardeş Kemal Bozoğlu'nun otel yönetimini ağabeyi Murat Bozoğlu'ndan devralmak için 70 koruma ile otele geldiği ve bu sırada olaylar çıktığı yönündeki haberler konuşulurken, Cratos Hotel Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Yazıcıoğlu, Yeni Asır'a konuştu. Otel yönetiminin şu an Kemal Bozoğlu'na geçtiğini açıklayan Yazıcıoğlu, ilk başta yönetimden ayrılmak istemeyen ağabey Murat Bozoğlu'nun ise polis nezaretindeki devrin ardından Kuzey Kıbrıs'tan ayrıldığını söyledi.

''Murat Bozoğlu ayrılmak istemedi''
Ağabey Murat Bozoğlu'nun ilk başta otel direktörlüğünden ayrılmak istemediğini ifade eden Yazıcıoğlu, "Ancak alınan genel kurul kararına 11 Aralık 2020 tarihinde riayet ederek otel yönetimini Kemal Bozoğlu'na devretmiştir" diye konuştu. Devir işleminin avukatlar eşliğinde ve polis nezaretinde gerçekleştirildiğini kaydeden Yazıcıoğlu, bu sırada herhangi bir olay çıkmadığını da savundu. Otel devri sırasında küçük ortak İsmail Abidin ile hiç karşılaşılmadığını ayrıca Ayla ve Utku Bozoğlu'nun bir odaya hapsedilmesinin de kesinlikle söz konusu olmadığını kaydeden Yazıcıoğlu, "Otel, 11 Aralık'tan itibaren herhangi bir problem yaşanmadan Kemal Bozoğlu tarafından yönetilmektedir" dedi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Cratos, Otel'in, kontrolü, Kemal, Bozoğlu'na, geçti,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Bizim Gazete
Nöbetçi Eczane


Nöbetçi eczanlerle ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayın.

Haber Yazılımı