Haber Detayı
17 Aralık 2020 - Perşembe 21:05
 
Changi Havalimanı'nda gecesi 2 BİN Liraya çadır
Havayolları ve havalimanları giderek sıkılaşan covid-19 kısıtlamalar arasında yaratıcı konaklama modeli geliştirdi.
HAVALİMANLARI Haberi


En son yenilikçi atılım Singapur’daki Changi Havalimanı’ndan geldi. Havacılık sektörünün takipçileri buradaki lüks, yurt tipi çadırlarda geceleyebilecek.

Bu sıradışı konaklama, 2019’daki açılışıyla epey ses getiren, havalimanındaki yeni alışveriş merkezi Jewel’da yapılıyor.

Misafirler Jewel’ın 5 kata yayılan iç mekan bahçesi Shiseido Orman Vadisi veya en üst kattaki Cloud9 Piazza’da konaklama şansına sahip.

Tesislerin her ikisi de dünyanın en büyük iç mekan şelalesi Rain Vortex’in manzarasına bakıyor.

Changi Havalimanı’nda,  misafirlere 5 kişilik grupların beraber piknik yapabildiği gündüz vakti konaklama ya da gece kalma seçenekleri sunuluyor.

Yurt tipi çadırlar 4 yetişkin ya da iki yetişkin ve üç çocuk kapasiteli. Çadırlarda gece konaklayan misafirler için bir ila iki adet çift kişilik yatak, makyaj malzemesi, havalandırma cihazı, battaniye, yastık ve minderler, parfüm, taşınabilir şarj aleti ve bayramlık bir hediye sepeti bulunuyor.

Deneyim 3 Ocak’a kadar sunuluyor. Diğer hizmetlere YotelAIR’deki duşların kullanımı; interaktif oyunlar sunan dijital eğlence seçeneği Changi Experience Studio biletleri veya zeminden 8 metre yüksekte, ağlarla örülü oyun alanı Manulife Sky Nets; Canopy Park biletleri; pelüş Jewel maskotu oyuncağı; alışveriş indirimleri ve ücretsiz park da dahil.

Hafta sonları geceliği 360 Singapur doları (yaklaşık 2 bin 100 TL) tutan hizmetin bedeli kampingden çok glamping’i (lüks kamping) çağrıştırıyor. Üç saatlik bir piknik seçeneğiyse hafta sonları 200 (yaklaşık bin 180 TL), hafta içleri 150 Singapur doları (yaklaşık 900 TL) tutuyor.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Changi, Havalimanı'nda, gecesi, 2, BİN, Liraya, çadır,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Bizim Gazete
Nöbetçi Eczane


Nöbetçi eczanlerle ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayın.

Haber Yazılımı